přeskočit k obsahu | přeskočit k navigaci

Obchodní místaObchodní místa

Britská legenda s českým leasingem: UniCredit Leasing nabízí financování vozů Rolls-Royce Motor Cars

13.05.2016

Praha, 13. května – UniCredit Leasing dále rozšiřuje svou nabídku značkového financování v segmentu luxusních automobilů. V rámci kooperační smlouvy s BMW Group se stává exkluzivním poskytovatelem financování vozů ikonické britské značky Rolls-Royce. Automobilka reprezentující nejluxusnější segment vozů nedávno otevřela vlastní showroom v pražské Pařížské ulici.

„Poptávka českých klientů po luxusním zboží neustále sílí a značkám se tak vyplatí vstoupit na trh přímo. Nedávné otevření showroomu Rolls-Royce Motor Cars v Praze je toho dalším důkazem. Prestiž to přináší i samotné Praze, která se z pohledů obsazení luxusními značkami stává skutečnou metropolí střední Evropy,“ říká Jiří Matula, předseda představenstva a generální ředitel UniCredit Leasing.

Rolls-Royce nedávno otevřel svou první prodejnu v České republice, nabídne v ní kompletní nabídku čtyř modelů v osmi provedeních. Vedle legendárního modelu Phantom jde o výkonnější Wraith a menší model Ghost. V květnu 2016 pak do pražského showroomu dorazí i kabriolet Dawn.

Naprostá většina prodaných vozů je vyrobena na zakázku. Tento fakt bude respektovat i exkluzivní značkové financování Rolls-Royce Motor Cars Financial Services od UniCredit Leasing. „Dlouhodobě dokazujeme, že i díky synergiím s mateřskou UniCredit Bank dokážeme financovat téměř cokoliv přesně podle potřeb klienta. Vozy značky, kterými jezdí i anglická královna, tak budou za zajímavých podmínek dostupné i pro Čechy,“ vysvětluje Jiří Matula. Financování v rámci tzv. full-service leasingu navíc doplní celá řada doprovodných služeb včetně pojištění a servisu speciálně vyškolenými mechaniky.

UniCredit Leasing poskytuje značkové financování již téměř 20 značek vozidel. V segmentu luxusních automobilů to kromě Rolls-Royce je například BMW, MINI, Jaguar, Range Rover či Volvo.

O UniCredit Leasing
UniCredit Leasing je součástí přední evropské finanční skupiny UniCredit. Nabízí kompletní financování movitých věcí. Univerzální nabídka financování zahrnující finanční a operativní leasing, úvěr a splátkový prodej, umožňuje financování zejména osobních a užitkových automobilů, nákladních vozů, motocyklů a ostatní dopravní techniky, strojů a technologií, zdravotnické techniky nebo zemědělských strojů. Produktovou nabídku doplňují na obou trzích, kde UniCredit Leasing působí, dceřiné společnosti RCI Financial Services (pouze ČR), UniCredit Fleet Management (ČR a SK) a UniCredit pojišťovací makléřská (ČR) či UniCredit Broker (SK).

Dotazy:

Petr Plocek, tiskový mluvčí UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia
e-mail: petr.plocek@unicreditgroup.cz
tel: 606 694 156

Archiv

přeskočit k obsahu | přeskočit k navigaci
© 2013. UniCredit Leasing CZ, a.s. All rights reserved.

přeskočit k obsahu | přeskočit k navigaci