přeskočit k obsahu | přeskočit k navigaci

Obchodní místaObchodní místa

UniCredit Fleet Management a Volvo Car Czech Republic nabízí s Volvo Easily výhody financování pro firemní zákazníky i soukromým osobám

12.03.2015

Soukromí klienti mají nyní možnost pořídit si na leasing automobily značky Volvo a získat výhody produktu Volvo Easily. Volvo Easily je full-service leasing, který pro zaměstnance a OSVČ od února 2015 nabízí UniCredit Fleet Management ve spolupráci s Volvo Car Czech Republic.

Klienti za své nové Volvo hradí atraktivní fixní měsíční splátku a veškeré starosti o auto za ně přebírá leasingová společnost UniCredit Fleet Management. Zájemci si mohou vybírat ze široké modelové řady automobilů Volvo v několika specifikacích od Volvo V40 až po Volvo XC90. „Klienti navíc mohou čerpat výhody produktu, který byl původně zaměřen na firemní zákazníky, měsíční splátky jsou totiž srovnatelné s velkoodběratelskými podmínkami,“ říká Jaroslav Laur, jednatel společnosti UniCredit Fleet Management. Například nadstandardně vybavené Volvo XC60 D3 Kinetic na 4 roky s nájezdem 80.000 km lze získat již za měsíční splátku 15 664 korun včetně DPH.

Zákazníci si mohou vybrat tříletý nebo čtyřletý leasing a také různé varianty ročního kilometrového nájezdu. „Celý produkt Volvo Easily je navíc dostupný on-line a zákazníci mohou vše komfortně vyřešit přímo v dealerské síti Volvo. Splátka je zaručena jako pevná a nezvýší se ani při růstu úrokových sazeb, při zvýšení servisních nákladů nebo nárůstu cen pneumatik. Dokonce i při vzniku pozáruční poruchy na sebe toto riziko přebírá leasingová společnost a zákazníka to nijak nezatíží,“ vysvětluje podmínky produktu Volvo Easily Jaroslav Laur.

Součástí měsíční splátky je u Volvo Easily také havarijní pojištění s 5% spoluúčastí a pojištěním GAP, zákonné pojištění, pojištění všech skel v limitu 20 000 korun bez spoluúčasti a pojištění náhradního vozidla na 15 dní. Měsíční splátka zahrnuje také veškeré servisní úkony, výměnu a uskladnění pneumatik, asistenční službu v případě poruchy nebo nehody, náhradní vozidlo po dobu servisu a veškerou administrativu.

Archiv

přeskočit k obsahu | přeskočit k navigaci
© 2013. UniCredit Leasing CZ, a.s. All rights reserved.

přeskočit k obsahu | přeskočit k navigaci